2013. január 25., péntek

Ügyintézős nap

Tegnap eredményes napot zártunk; leültem dumálni a főnökeimmel, hogy hogyan is legyen a hátralevő időm a cégnél, mi legyen az együttműködés kerete, és azt kell mondjam, mindent sikerült megvalósítanom, amit akartam.
Ez egyrészt azt jelenti, hogy maradok, ameddig akarok, és felmondási idő nélkül jöhetek majd el, másrészt ha ügyintézéshez kell napközbeni szabadidő, akkor azt gond nélkül kiadják - mennyire is látszik az, hogy nem magyar a vezetőség...
A másik fontos lépés a beszélgetésben, hogy sikerült rávennem a főnökeimet, hogy üljenek le újra Rádival beszélni és interjúztassák a helyemre utánpótlásnak. Végül az lett, hogy az önéletrajza alapján jó alapanyagnak tűnt, a többi terén meg megbíztak bennem, hogy ha azt mondom, nem lesz gond, akkor nem is lesz gond. Azért Rádi fejét megnéztem volna, mikor felhívtam kb. 16:40-kor, hogy akkor most rögtön induljon el interjúra hozzánk az irodába, merthogy a főnökömnek 6-kor kell indulnia a reptérre.

Mindezek után még sikerült elintéznem némi pénzügyet is, hogy ne zaklasson tovább egy befektető havonta, és még Editékhez is eljutottunk egy csevejre, ahol megbeszéltünk pár dolgot, mint segítségkérés bankszámlák, meg telefonok, meg egyéb ügyintézés kapcsán.
Abban maradtunk, hogy az útitervünk valószínűleg úgy lesz, hogy először nem Melbourne-be megyünk, hanem egy kis akklimatizálódási időnk lesz Sydney-ben, ahol segítenek némi papír ügyintézésben (telefon, biztosítások, meg ilyesmik).

Összességében jó nap volt a tegnap :)